Ser du etter badeland i Norge? Da har du kommet til rett sted. Her finner du en liste over populære badeland i Norge.

Vil du heller se alle badelandene i Norge på en gang? Klikk her for å gå til Svøm.no sitt badeland-kart!

Drammensbadet

DrammensbadetFoto: Drammensbadet

Drammensbadet er et stort anlegg, faktisk Norges største badeland. Her finner du alt du kan ønske deg av fasiliteter. For eksempel ikke mindre enn 9 bassenger – varmebasseng, bølgebasseng, sklier og mye annet moro.

Et besøk på Drammensbadet er garantert en artig opplevelse for alle badeglade mennesker i alle aldre. Med beliggenheten i Drammen er det også godt egnet for en dagstur for folk i Oslo og områdene rundt.

Les mer om Drammensbadet

Moldebadet

Moldebadet ligger i Molde og har et bra utvalg fasiliteter. Prøv for eksempel velværebassenget, eller hvorfor ikke prøve seg i strømkanalen? Her er det noe for de fleste.

Les mer om Moldebadet

Vannkanten badeland

Meget populært badeland i Bergen som skiller seg ut med fasiliteter både ute og inne. Sjekk for eksempel ut BOB-sklien – Norges lengste! Med 150 meter å skli ned er det langt nok til å imponere de fleste.

Les mer om Vannkanten badeland

Risenga svømmehall

Flott svømmehall i Asker med masse å by på. Godt kjent blant lokale – ikke like godt kjent blant Oslofolk? Bør bli det, for her er det store muligheter til en vellykket badedag. Vannsklier, bølgebasseng og klatrevegg er noe av det Risenga kan by på.

Pirbadet

Pirbadet i Trondheim skryter av å være Norges største innendørs badeanlegg. Faktisk så stort at enkelte kaller det en «badekatedral». Uansett hvor stort det er kan du være trygg på en god opplevelse i Pirbadet.

Her finner du sklier, klatrevegg, «fjellet» og mye mer. Det er selvfølgelig en butikk med alt du trenger av badeutstyr, og noe godt å spise finner du i kaféen i andre etasje.

Aquarama

Aquarama utendørs basseng
Foto: Aquarama

Aquarama ligger i Kristansand og har det meste du forventer av et moderne badeland. En annen ting er plasseringen – Aquarama ligger nærmest genialt plassert sentralt i Kristiansand, med enkel tilgang til bystranda. Her er det altså gode muligheter for utmerkede badeopplevelser sommer som vinter. Ikke uten grunn av Kristiansand kalles Norges Syden?

Les mer om Aquarama

Sørlandsbadet

Sørlandsbadet i Lyngdal er et populært badeland som blir flittig brukt året gjennom – spesielt om sommeren. Lyngdal med sin plassering på Sørlandet ligger midt i blinken til for turister både Lyngdal, Farsund, Mandal og andre steder i nærheten.

Badet har alt du kan tenke deg av fasiliteter, inkludert boblebad, bølgebasseng og vannsklier. Det er også svømmekurs og i perioder intensivkurs, blant annet i sommerferien.

Les mer om Sørlandsbadet