Svømmehaller i Bergen

Bergen

Ingen by er en ekte by uten badeopplevelser, og Bergen leverer opp til forventningene. Her er en oversikt over svømmehaller i Bergen.

AdO Arena

AdO arena er Norges nasjonalanlegg i svømming og stup. Stort utvalg fasiliteter, og kurs for folk i alle aldre og på alle nivåer.

Vannkanten badeland

Vannkanten badeland er et stort innen- og utendørs badeanlegg i Bergen. Her finner du masse badeopplevelser, sklier og andre aktiviteter. BOB-sklien er Norges lengste – 150 meter! Badelandet ligger i tilknytning Vestkanten storsenter i Loddefjord.

Stemmemyren svømmehall

Stemmemyren svømmehall har et 25 meter basseng med dybde på 120 – 200 cm.

Åstveit svømmehall

Åstveit svømmehall har et 25 meter basseng. Bassenget har en dybde på 90 cm – 200 cm.

Slåtthaug svømmehall

Slåtthaug svømmehall har et basseng på 25 meter. Det er åpent på tirsdag og torsdag samt helg. Fra 20.00 til 21.30 på tirsdag og torsdag er det reservert for voksne.

Nordnes sjøbad

Nordnes sjøbad ligger i Nordnesparken ikke langt unna Akvariet og med gangavstand til byen. Dette er et utendørs oppvarmet 25-meters saltvannsbasseng som vanligvis holder 26 grader.

Askøy terapibad

Askøy terapibad har et basseng med vanntemperatur på 34 grader. Det er også badstu, boblebad og massasjedyser.

Har du prøvd Svøm.no-kartet?

Svøm.no har et kart der du kan søke etter steder å svømme i nærheten av deg. Der kan du enkelt få en oversikt over svømmehaller og badeland. Sjekk kartet for Bergen her.