Svømmehaller i Oslo

Oslo
Foto: Vichie81 / Adobe Stocl

Oslo byr på gode badeopplevelser for store og små. Og i områdene rundt finner du også flotte svømmehaller og badeland!

Tøyenbadet

Tøyenbadet består av to innendørs basseng, tre utendørs basseng, stupetårn og vannsklie. De to innendørs bassengene er åpne året rundt hvor du har muligheter for stuping og langdistansesvømming i langbane og kortbane.

Frognerbadet

Frognerbadet er et ikonisk utendørsbad i Oslo. Badet holder åpent i sommersesongen. Her finner du to 50-meterbasseng, plaskebasseng for de minste, stupetårn og sklier. Det er kiosk på stedet og badeartikler til salgs.

Bøler bad

Bøler bad i Oslo har et svømmebasseng på 25 meter. Vanntemperaturen er på 32 grader, ideelt for opptrening etter idrettsskader / leddplager. Av fasiliteter er det badstu, og det er badeartikler til salgs.

Bislet bad

Ærverdige Bislet Bad i Oslo er en del av Bislet Bad og trening. Bygget ligger like ved Bislet Stadion.

Svømmekurs

Domus Athletica

Domus Athletica har to svømmebasseng, et 25-metersbasseng med seks baner og et miljøbasseng. Bruk av svømmehallen er inkludert i medlemskapet hos SiO Athletica. Det er egne personlige trenere som har svømming som spesialfelt, i tillegg til gruppetimer i bassenget som aqua fitness og svømmetrening med egne svømmetrenere.

Furuset bad

Furuset bad har et svømmebasseng på 25 meter, og et 10 meter barnebasseng. Det er badstu i garderobene.

Holmlia bad

Holmlia bad har et 25 meter basseng med vanntemperatur på 28 grader. Det er badstuer i garderobene. Badet er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Lambertseter bad

Lambertseter bad er åpent for publikum i helgene, både lørdag og søndag. Bassenget er på 25 meter, og holder ca 28 grader. Det er badstuer i hver garderobe, og en kiosk som selger vafler, pølser, kaffe og brus.

Montebello bad & trim

Montebello Bad og Trim ligger på toppen av Torjusbakken, med flott utsikt over Oslofjorden.

Nordtvedt bad

Nordtvet bad ligger på Kalbakken. Svømmehallen har et 25 meter basseng. Av fasiliteter finnes det badstu og kafe, og du kan kjøpe badeartikler på stedet. Det finnes også treningssenter tilknyttet hallen.

Romsås bad

Romsås bad har et 25-meters basseng, et plaskebasseng, badstue og bassengheis. Badet ligger på Romsås senter, og er lyst og innbydende. Hovedbassenget er et stålbasseng som kan senke og heve dybden (fra 0,9 meter til 2,78 meter). Fredager er det reserverte tider for funksjonshemmede og pensjonister.

Ta også en titt på..

Like utenfor Oslo ligger det også flotte muligheter for bading. Nadderudhallen og Hundsund bad er populært og mye brukt. Hvis du vil ha en badeland-opplevelse så kan du ta en titt på Risenga svømmehall og Drammensbadet, som begge har et rikt utvalg badeopplevelser for folk i alle aldre.

Har du prøvd Svøm.no-kartet?

Svøm.no har et kart der du kan søke etter steder å svømme i nærheten av deg. Der kan du enkelt få en oversikt over svømmehaller og badeland. Sjekk kartet for Oslo her.