Svømmehaller i Stavanger

Stavanger
Foto: Nikolai Sorokin / Adobe Stock

Stavanger har ingen badeland, men det er mange svømmehaller i byen der små og store kan ta en tur i vannet. Her er en oversikt over steder å bade i Stavanger-området.

Hetlandshallen

Hetlandshallen svømmehall byr på et 25 meter basseng på 28 grader, grunner på 90 cm for barn og badstu / sauna.

Tananger svømmehall

Bassengstørrelse: 25 x 8,5 meter med 4 baner.

Tastahallen

Tastahallen har et 25-meters basseng med temperatur på 28 grader. Bassenget skal snart repareres pga problemer med betong som ekspanderer, dette skjer trolig fra vår 2020.

Solahallen

Svømmehallen rehabiliteres og åpner igjen 26. november 2019. Offentlig bading er flyttet til Tanangerhallen.

Sandvika svømmehall

Sandvika Fellesanlegg er et selstendig selskap eid av fem borettslag i Sandvika som ligger i Sandnes kommune. Fellesanlegget omfatter trimrom, squash-hall, svømmehall og badestue.

Randaberghallen

Randaberghallen har en en svømmehall med 25-meter basseng (dybde 1,2 – 3,8m). Det er 1m og 3m stupebrett, og et 5 meter stupetårn. Du finner også et plaskebasseng i hallen for de minste.

Kvernevik svømmehall

Kvernevik svømmehall har et basseng på 25 meter. Det er ikke barnebasseng i hallen, men grunner på 90 cm. På lørdager og søndager er det hinderløype i bassenget.

Hundvåg svømmehall

Hundvåg svømmehall har et basseng på 25 meter. Vanntemperaturen er på 28 grader. Det er badstue i garderobene, og grunner på 90 cm for barn.

Dysjaland svømmehall

Dysjaland svømmehall har et basseng på 25 meter, stupebrett og stupetårn.

Har du prøvd Svøm.no-kartet?

Svøm.no har et kart der du kan søke etter steder å svømme i nærheten av deg. Der kan du enkelt få en oversikt over svømmehaller og badeland. Sjekk kartet for Stavanger her.