Svøm.no – Et nytt, norsk nettsted for svømming

Barn som svømmer

Den 10. august lanseres Svøm.no, et nytt norsk nettsted for svømming. Målet med Svøm.no er å samle alt av svømming på en side som er enkel å bruke for alle. Du vil finne et kart over alle norske svømmekurs, svømmehaller og badeland, hvor du kan søke etter byer og steder i hele Norge.

Vi ønsker å få frem det rike svømmetilbudet som finnes over hele landet. Vi skal fremme verdier som svømmeglede, trygghet og fellesskap. 

Alt på et sted

Det skal være gøy å svømme, og det skal være trygt å svømme. Ikke minst må det være enkelt å finne frem til tilbudet som finnes. Både når du er hjemme i nærområdet – og når du planlegger en reise!

Hvis vi har lykkes, vil Svøm.no bidra til at flere svømmer, at folk svømmer mer, og at det blir enda litt enklere å finne frem til svømmekurs for barna – og voksne. Hvis vi kan bidra til at flere barn og voksne drar på svømmeopplæring og blir trygge i vann, har vi oppnådd noe viktig.

Til glede for folk flest, og ikke minst alle som driver haller og kurs rundt om i landet. Der håper – og tror vi at Svøm.no vil spille en rolle i tiden fremover!

Svøm.no er gratis å registrere seg på for alle.

Ta kontakt på:

E-post: svom@enklerenett.no
Telefon: 484 98 811