Om Svøm.no

Barn som svømmer

Med langstrakt kyst har svømming alltid vært viktig i Norge. Og aldri har det vel vært viktigere å kunne svømme enn nå. Svøm.no skal ta svømmingen med i den digitale tidsalderen. Målet er å samle alle svømmekurs og svømmehaller på ett sted. Det skal være enkelt å velge riktig - og spennende å utforske muligheter.

Alt av svømming – i ett norgeskart

Ideen til Svøm.no kom til da vi selv lette etter svømmekurs for våre barn. Tanken var enkel: hadde det ikke vært flott å kunne se alle kurs i ett kart, og sammenligne tilbud? Hva finnes egentlig av tilbud i nærområdet?

Selv om tanken var enkel, er det en ambisiøs satsing. Det har vært mye informasjon å samle, og fortsatt er vi avhengig av god hjelp fra klubber og haller. Vi har latt oss overraske over det brede tilbudet av svømmekurs og steder å bade i Norge. Det finnes utrolig mange dyktige, positive mennesker i svømmemiljøet som gjør alt for å bidra til god opplæring.

Noen vil innvende at akkurat der de bor, mangler det et tilbud. Vi håper at Svøm.no både kan få frem de gode fasilitene rundt om i landet, samtidig som det også kan bidra til å sette fokus på der det trengs bevilgninger eller initiativ til for eksempel en ny svømmehall.

Å finne frem skal være enkelt

Først og fremst er vi opptatt av at det skal være enkelt. Enkelt å finne et godt svømmetilbud, enten det er snakk om et svømmekurs for barn, ungdom eller voksen. Enkelt å finne frem til steder å bade.

Ikke minst skal det være enkelt å komme i kontakt med oss. Svøm.no drives av Enklere Nett DA. Det er et enkeltstående og uavhengig firma som lager nettportaler.

Send oss en mail på: svom@enklerenett.no.