Slik melder du på svømmekurs gjennom Trygg i vann

Svømmekurs

Skal du melde deg selv eller barna på svømmekurs? Her følger en guide til hvordan det hele fungerer, når kurset følger Norges Svømmeskole sin pedagogikk.

Hva er Norges svømmeskole?

Norges svømmeskole er det offisielle pedagogiske opplegget for svømmeopplæring fra Norges svømmeforbund. Et stort flertall av kursene her i Norge følger denne planen, men ikke alle.

Norges svømmeskole er en velprøvd metodikk som tar deg stegvis videre i veien mot svømmedyktighet. Hvis for eksempel «Hvalmerket» eller «Selmerket» høres kjent ut, så er dette trinn i denne kursstigen.

Hva er Trygg i vann?

Tryggivann.no er nettsiden hvor du melder deg på svømmekurs. Husk at du bare finner kursene som følger Norges svømmeskole på denne siden. Hvis du ser etter andre kurs med et annet pedagogisk opplegg, melder du deg på direkte gjennom arrangørens nettside.

Svøm.no vedlikeholder en liste over kurs. Gå til utforsk-siden for å finne kurs i ditt nærområde.

Hvordan melde på svømmekurs gjennom tryggivann.no

Det første du gjør er å finne en klubb med ledig kurs i nærområdet. Ta kontakt direkte med klubben så du får bekreftet at det er ledige kurs. Når dette er i orden, vil du trenge en bruker på Trygg i vann.

  1. Slik oppretter du en bruker på Tryggivann.no (Se PDF-guide fra tryggivann)
  2. Slik melder du deg på kurs (Se offisiell PDF-guide)

Merk at noen klubber ordner med påmeldingen, slik at du bare trenger å lage en bruker. Det beste er å ha en god kontakt med klubben fra start, så blir det ingen misforståelser.